Alpha

Kennismaken met het geloof

kijk • ontdek • beleef • verwonder

Dat doe je op Alpha! Alpha is de plek waar alle verhalen samenkomen aan tafel. In een serie bijeenkomsten ontdek je alles over het christelijk geloof. Dat doe je niet alleen. Alpha doe je altijd samen met anderen. En daar komen vaak weer nieuwe, mooie vriendschappen uit! 

Elke Alpha begint met een gezamenlijke maaltijd, waarna we naar een inleiding over één van de boeiende thema’s luisteren. Vervolgens gaan we uiteen in kleine groepen en krijg je uitgebreid de kans om je vragen te stellen, je meningen te delen en twijfels te uiten. Geen vraag of gedachte is te gek. 

Een keertje komen kijken? Schuif aan bij de eerste bijeenkomst en ontdek Alpha! Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Alpha is geheel gratis. We doen dit voor jou.

Prikkelende onderwerpen

ER ZIJN TIEN DOORDEWEEKSE ALPHA-BIJEENKOMSTEN EN EEN ALPHA-WEEKEND. ELKE BIJEENKOMST STAAT EEN PRIKKELEND ONDERWERP CENTRAAL. BIJVOORBEELD:

Locatie

De base • Tweede Industriestraat 17 • noord Scharwoude

Bij Alpha komen we samen in de Ark Base, ons trainingscentrum en kantoor. In deze gezellige ruimte is alles wat we nodig hebben. We beginnen de avonden om 19:00 uur met een maaltijd en sluiten om 21:30 uur de avond met elkaar af.

Info & Aanmelden

De eerst volgende alpha start najaar 2024.

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha, de eerstvolgende start najaar 2024. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? 
Laat het ons dan weten via onderstaande contact button. 

Contactpersoon

alpha ontmoetingsavonden