Zorg voor elkaar

geestelijk • praktisch • sociaal

Als gemeente willen wij ons inzetten om Gods liefde te delen met de mensen om ons heen. Zowel binnen als buiten onze gemeente. Dit doen we door het bieden van praktische hulp, zoals een klusje in huis of hulp bij het onderhouden van de tuin. Vervoershulp, om naar het ziekenhuis of een kerkelijke activiteit te kunnen. Sociale hulp, als er behoefte is aan een luisterend oor of als je gewoon graag een kopje koffie samen drinkt.

Ook bieden we geestelijke hulp als je in een moeilijke situatie zit en je mensen nodig hebt die met je in gesprek gaan en je bij God brengen om Zijn leiding te vragen in de situatie waar je in zit.

Kun je dergelijke hulp gebruiken? Dan kun je bij ons terecht! Wij geloven dat God mensen op jouw pad brengt om je te ondersteunen. En wij willen een instrument zijn om Zijn liefde en woorden voor jou door te geven. Daarnaast zullen wij jou, als je dat wilt, helpen om bij moeilijkere onderwerpen goede professionele hulp te vinden.

Onze passie om Gods liefde te tonen aan mensen, gaat ook over de grens naar het buitenland. Waar mogelijk willen wij mensen helpen door hun levensomstandigheden te verbeteren. Dat doen we o.a. door het ondersteunen van ons zendingsechtpaar en projecten. We willen ons samen voor de volle 100% toewijden aan Gods roeping voor ons leven.

SERVE

Sociaal • Praktisch • Vervoer

Samen er zijn 
voor elkaar.

GEBED & GESPREK

Gebedsverzoek of gesprek nodig?

Pastorale hulp en ondersteuning.

MISSIES

Buitenland

Met Gods grenzeloze liefde de grens over.

Wie zijn wij?

contactpersoon