Family Life Groups

verbinden met god en met elkaar

Onze gemeente is begonnen aan de keukentafel. Hierbij hebben wij ervaren hoe belangrijk het kleine en het persoonlijke is. De ‘keukentafel’ is bij uitstek de plek waar onder het genot van een hapje boeiende gesprekken ontstaan en we elkaars hart leren kennen. Daar waar we samen God zoeken, vindt de meeste groei plaats. Zowel in ons persoonlijk leven als in de gemeente zelf. De Family Life Groups zijn vormgegeven rondom het idee van de keukentafel. Daar komen we buiten de zondagssamenkomsten samen en delen en beleven wij ons geloof. Je wordt bemoedigd, je ontvangt woorden en beelden van God en je ontdekt wie Jezus is door samen te komen rondom Gods woord.

Wij zijn Gods familie en vormen samen het lichaam waarvan Jezus het hoofd is. We zijn er voor elkaar, we zorgen voor elkaar, samen halen we openbaring uit de bijbel en laten God tot ons spreken, we bidden voor elkaar en helpen elkaar onze gaven en talenten te ontdekken en in te zetten. Vanuit deze eenheid willen we de liefde van God aan elkaar en aan onze omgeving tonen.

Wanneer? De Family Life Groups komen om de week op een doordeweekse avond samen bij de mensen thuis.

Voor wie? Voor iedereen! Ook als je geen lid bent van De Ark, je mag komen zoals je bent.

Keukentafels gezocht! Wij zijn altijd op zoek naar keukentafels. Mensen die hun huis willen openstellen om andere mensen een plek te geven waar ze samen kunnen komen rondom Gods woord. Lijkt dat jou wat? Stuur ons dan een berichtje via de contact button!

Family Sunday Elke laatste zondag van de maand is het “Family Sunday”. Tijdens deze zondagsamenkomsten delen we getuigenissen van wat God de afgelopen periode heeft gedaan in onze levens en in de groepen die doordeweeks samenkomen bij mensen thuis. Na de dienst hebben we net iets meer lekkers dan normaal, want familie zijn vier je bij ons o.a. met lekker eten!

De regio's

op dit moment zijn er family life groups in

Info & Contact

sluit je aan bij een family life group en ervaar de kracht van relatie
die jou geloof versterkt!
Zoek jij een Family Life Group bij jou in de buurt? Heb je vragen of opmerkingen of heb je na je bezoek aan een FLG, een mooi getuigenis? Of heb jij misschien een keukentafel beschikbaar.
Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

Kernteam Family Life Groups