Serve

sociaal • praktisch • vervoer

Iedereen die niet terug kan vallen op familie en vrienden, kan weleens hulp gebruiken. Praktische hulp, zoals een klusje in huis of hulp bij het onderhouden van de tuin. Vervoershulp, om naar het ziekenhuis of een kerkelijke activiteit te kunnen. Of sociale hulp, als er behoefte is aan een luisterend oor of als je gewoon graag een kopje koffie samen drinkt. Kun je dergelijke hulp gebruiken? Dan kun je bij ons terecht! Wij geloven dat God ons aan elkaar heeft gegeven om er voor elkaar te zijn en Zijn liefde  en woorden aan elkaar door te geven. 

Wij verlangen ernaar om Zijn leiding te zien in elke situatie die we tegenkomen in ons leven. Zijn liefde, Zijn kracht, Zijn vrede die elk verstand te boven gaat, verwonderen ons en zijn een onuitputtelijke bron waaruit jij elke dag mag ontvangen. 

Hoe werkt het?
Na aanmelding volgt er een gesprek waarin we kijken of we daadwerkelijk iets in jouw situatie kunnen betekenen. En daarna worden er vervolgstappen gezet, waarbij rekening gehouden wordt met de urgentie.

Wij doen, binnen de mogelijkheden die wij hebben, ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen. En daar waar de grenzen van onze onze praktische hulp bereikt worden, zullen we jou helpen om bij moeilijkere onderwerpen professionele hulp te vinden. 

Praktische hulp

Hulp nodig bij een klusje of klein onderhoud in de tuin? Voor ieder die niet kan terugvallen op familie of vrienden wil team Serve die hulp bieden.

Sociale hulp

Zoek je meer hulp in de vorm van een luisterend oor of verlang je naar advies? Of loop je bijvoorbeeld vast in bepaalde situaties? Wij staan voor je klaar.

Vervoershulp

Heb je hulp nodig om ergens te komen? Een kerkelijke activiteit of een andere bestemming? Stuur ons een bericht.
  • Om de inwoners van Langedijk, die in financiële nood verkeren, een helpende hand te bieden, werken wij met andere kerkgenootschappen van Langedijk samen in de Stichting Interkerkelijk Steunfonds Langedijk, afgekort SISL. De stichting wordt gefinancierd door de jaarlijkse bijdragen van de deelnemende kerken, donaties van bedrijven en particulieren en inkomsten uit evenementen en acties. 

Hulp aanbieden

Kun jij hulp aanbieden?

Wil je handen en voeten geven aan Gods liefde en er zijn voor de ander? Dat kan! Hulp bieden kan op allerlei manieren. Of je nu van klussen houdt, graag auto rijdt of juist het liefst iemand bemoedigt met een (telefonisch) gesprek, je bent van harte welkom! Geef in onderstaand formulier aan op welke manier jij graag hulp wil bieden, dan nemen wij contact met je op.