Kids Ark

kinderprogramma op zondagochtend

Elke week staat er een enthousiast team van kinderwerkers klaar om alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool te verwelkomen.
Voor de allerkleinsten (de pinguïns; 0-4 jaar) hebben we liefdevolle opvang waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen en waar de ouders rustig kunnen zitten om bijvoorbeeld te voeden en elkaar te ontmoeten. De kinderwerkers staan om 9.45 uur klaar om de kinderen op te vangen.

De basisschool kinderen (zebra’s, giraffen en tijgers) gaan tijdens de dienst met de kinderwerkers mee. De adelaars blijven nog bij de aanbidding en zullen tijdens de collecte met de kinderwerkers naar hun eigen programma gaan.

Onze missie is om kinderen al op jonge leeftijd dicht bij Jezus te brengen. Door de Bijbelverhalen heen mogen zij God leren kennen en willen we ze laten zien dat zij voor God het allerbelangrijkste zijn. Dit gebeurt op een manier die passend is bij de leeftijd. Bij de jongere groepen gaat het voornamelijk via spel; het luisteren naar een Bijbelverhaal en het samen zingen. Bij de oudere kinderen is er meer verdieping doordat er met elkaar over het verhaal gesproken wordt. Hiervoor gebruiken we voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (de zebra’s, giraffen, tijgers en adelaars) het jaarprogramma van BijbelBasics: https://www.bijbelbasics.nl/.

Voor de groep 8 kinderen van de Adelaars zijn wij begonnen met het samenstellen van een speciaal programma, waardoor zij op een natuurlijke manier kunnen doorstromen naar Youth Ark.

kinderprogramma van evangelische kerk de ark

Pinguins
0-4 jaar

kinderprogramma van evangelische kerk de ark

zebra's
groep 1 & 2

kinderprogramma van evangelische kerk de ark

Giraffen
groep 3 & 4

kinderprogramma van evangelische kerk de ark

Tijgers
groep 5 & 6

kinderprogramma van evangelische kerk de ark

adelaars
Groep 7 & 8

Kinderen van jongs af aan in ontmoeting brengen met Jezus.

"Laat de kinderen tot Mij komen!"

Wij zijn de teamleiders!

even kennismaken