Ontmoet Jezus

Feb
24

Ontmoet Jezus

Door over God te praten en in een kerkgebouw te zitten, betekent nog niet dat we laten zien wie God werkelijk is. We kunnen pas zien wie iemand is, als we die persoon ontmoeten en op een vriendschappelijke manier leren kennen. Dan pas ontdekken we wie de persoon is achter het uiterlijke beeld dat we kennen.

Wij zijn gemaakt om in een intieme liefdevolle relatie te leven met God, om Hem echt te kennen, zodat het ons leven verandert.

KIJK • ONTDEK • BELEEF • VERWONDER

KIJK

Kijk naar Jezus. Hij is het volmaakte beeld van God. Zijn woorden, Zijn handelen, de interactie tussen Hem en Zijn vader, tussen Hem en de mensen die Hem ontmoetten in de bijbel. Al deze dingen geven je een dieper inzicht over wie Hij werkelijk is en wie God is. [Kol 1:15-20]

ONTDEK

Ontdek wie jij bent en waarvoor jij bestemd bent. Wat is jouw doel of jouw roeping in het leven. Door te kijken naar Jezus en in diepe relatie te leven met Hem, zullen we ook steeds meer worden als Hem. [2 Kor 3:18]

Hij heeft ons gemaakt in Zijn beeld (Gen 1:26); dat betekent dat jij (of je nu gelovig bent of niet) gemaakt bent om te leven in een intieme relatie met Hem, zodat je Hem kunt vertegenwoordigen op aarde, op de plek of de positie die jij hebt in deze wereld. 

BELEEF

Door Jezus nodigt God ons uit dagelijks in een liefdevolle relatie met Hem te leven in de bestemming die Hij voor ons heeft. Dat is dat we samen als gemeente en als Gods familie Hem vertegenwoordigen.

Of je nu al jaren in de kerk zit of dat je voor het eerst een kerk binnenstapt.
De Ark is een plek waar mensen thuiskomen bij God de vader, Jezus ontmoeten en levens worden veranderd.

Jezus is het beeld van God en toen Hij naar de Hemel ging, gaf Hij ons Zijn Heilige Geest. Zodat Zijn koninkrijk op aarde niet beperkt is tot alleen Zijn lichamelijke aanwezigheid, maar zodat het koninkrijk van God overal op aarde is waar beelddragers & naamdragers van God zijn. Onze gemeente is Gods gezin, waarin we elkaar helpen en bemoedigen door gebed, bijbelstudie, profetie en aanbidding. 

VERWONDER

Iedereen heeft een eigen levensverhaal. God wil jou ontmoeten in jouw eigen levensverhaal. Kom zoals je bent, met jouw nood, jouw vragen, jouw verhaal. Want jouw verhaal met God, zal een extra puzzelstukje zijn in het zien van Zijn grootheid in deze wereld. [Deut 4:7, Joh 21:25]

TAGS:

DEEL DIT BERICHT

Popular Posts

The Shop

RESOURCES TO HELP YOU KICKSTART YOUR BUSINESS

FIND ME ELSEWHERE

Family-Life-groups(FLG)

Family Life

Elke twee weken je leven delen, elkaar bemoedigen en god zoeken.

Veel bezoekers van de Ark zijn ook aangesloten bij een Family Life Group. Zo leer je snel mensen kennen en groei je samen in je geloof!

De app

nieuws van de ark

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuws en activiteiten. Meld je dan aan als gastlid. Je ontvangt dan onze app, waarin we je op de hoogte houden van de Ark.